top of page

Terminet dhe Kontakti

Për termine dhe informata ju lutem kontaktoni numrat e mëposhtëm.

Numrat për kontakt:

Tel: 045-666-006

Tel: 045-666-007

Fix: +381-38-222-024

Adresa:

Jusuf Gërvalla BL-B1 OB-5 NR-78

Orari i punës:

E hënë - E premtë

09:00 - 18:00

bottom of page