top of page

Ordinanca

"Jeta e Re" 

Qendër Diagnostike-Terapeutike, Gjinekologjike në Prishtinë.

Tek ne mund të kryeni të gjitha shërbimet gjinekologjike.

Qëllimi kryesor i veprimtarisë sonë është mbrojtja e shëndetit të gruas gjatë të gjitha fazave të jetës.

Për ne:

​Në qendrën tonë kujdesin shëndetësor, ekzaminimin e pacientëve, dhe mjekimin e bëjnë Specialistët e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës:

Dr. Burim Imeri dhe Dr. Fatmire Imeri

Në hapsirat e këndëshme të qendrës Jeta e Re të cilat janë të pajisura me teknologjinë mjekësore më bashkohore.

bottom of page